Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Talisman

Nieuws: Renault Talisman

Opvolger Renault Laguna heet Talisman

30.06.2015

Binnenkort valt het doek voor de fameuze maar reeds ook geplaagde modelnaam Laguna. Renault heeft zojuist bevestigd dat diens opvolger Talisman gaat heten.

Talisman dus. Volgens Renault een modelnaam die uitstekend past binnen de traditie van het Franse merk om haar modellen een naam te geven op basis van stijl en persoonlijkheid. 'Talisman is een charismatische naam die kracht en veiligheid symboliseert. Tegelijkertijd is het eenvoudig uit te spreken en wordt de naam over de hele wereld begrepen', voegt Renault eraan toe.
Bovendien prijzen de Fransen de robuuste en tegelijkertijd sportieve lijnen van de Laguna-opvolger. En de D-segmenter zou over innovatieve technologie, een hoge mate van veiligheid en veel rijplezier beschikken.

6 juli
Mooie woorden, maar of dat daadwerkelijk allemaal zo is krijgen we pas in de loop van 2016 te weten. Dan start de verkoop. De nieuwe Renault Talisman is dan al wel uitvoerig gepresenteerd. Want dat gebeurt over een week al. Op 6 juli om precies te zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model