Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Talisman

Nieuws: Renault Talisman

Alle prijzen van de Renault Talisman (Estate)

29.10.2015

Renault heeft alle prijzen van de Talisman bekendgemaakt. Begin volgend jaar staat de langverwachte opvolger van de Laguna bij de dealer vanaf € 30.590,-. De Estate-stationvariant is telkens € 1.200,- duurder dan de Sedan.

De Talisman is vanaf zijn marktintroductie leverbaar met vijf motoren: twee benzines en drie diesels. Schakelen kan, afhankelijk van de gekozen motor, met een handbak of optionele automaat met dubbele koppeling. Het voordeligste instappen doe je bij de DCi 110-diesel in de uitvoering Life. Die kost € 30.590,-. Liever een automaat? Dat kan, en dan is de dieselinstapper er vanaf € 34.590,-. Een pittige prijsverhoging misschien, maar je stapt ook meteen luxer en comfortabeler in. Meer kracht is er met de dCi 130, goed voor 130 pk en een vanafprijs van € 37.090,-. Automatisch schakelen vergt bij deze motorisering een extra investering van € 2.000,-. Tot slot is er op dieselgebied de dCi met 160 pk. Daarvan raak je minstens 41 mille armer. Wens je tegelijk ook alle luxe die Renault je maar bieden kan, dan bedraagt het prijskaartje € 46.790,-. Voor dit geld rijd je namelijk de Initiale Paris-topuitvoering.

Benzines
Het benzineaanbod bestaat uit de TCe 150 en TCe 200. Deze worden standaard gekoppeld aan de 7-traps EDC-automaat en zijn verkrijgbaar als Zen, Intens en Initiale Paris. Prijzen beginnen bij € 32.590,- en de benzinetopper wisselt van eigenaar vanaf € 38.090,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model