Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Scénic

Nieuws: Renault Scénic

Renault maakt vaart met nieuwe Scénic

29.09.2015

Je zou verwachten dat de koek na een gloednieuwe Talisman en Mégane op is bij Renault. Maar nee, de Franse constructeur heeft tevens de volgende generatie Scénic in de pijplijn. Deze spyshots geven alvast een eerste indruk.

Hoewel de nieuwe Scénic hier voor het eerst in zijn ware gedaante de fabriek verlaat houdt Renault zijn exterieur goed verborgen. Wel zien we duidelijk de overeenkomsten met onlangs gepresenteerde Mégane. We zien bijvoorbeeld het verse familiegezicht door de camouflage heen priemen en ook zijn veel overeenkomsten met zijn grote broer – de Espace - waar te nemen.

Ergens in 2016
Dat de huidige Scénic, welke alweer sinds 2009 op de markt is, vlak na de Mégane vernieuwd wordt is natuurlijk niet toevallig. Technisch zal de nieuwe ruimtewagen grotendeels overeenkomen met de hatchback. Renault gebruikt vermoedelijk hetzelfde platform genaamd CMF (Common Module Family) dat ook als basis diende voor concerngenoot Nissan (Qashqai). Wanneer de nieuwe Scénic de markt zal bestormen is overigens nog niet bekend. Wij rekenen op een introductie eind 2016.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model