Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Mégane

Nieuws: Renault Mégane

Renault Mégane ook met 14% bijtelling

08.11.2012

Met de vernieuwde Mégane heeft Renault Nederland een echte kaskraker in huis. Niet dat het model kwalitatief met kop en schouders boven de concurrentie uitsteek, maar zijn zuinige karakter zorgt voor veel fiscaal voordeel en dus animo. En dat voordeel houdt na 2012 niet op, zo blijkt na het verlagen van de uitstoot.

Interessant nieuws uit de Franse hoek want Renault heeft speciaal voor de Nederlandse markt de CO2-uitstoot van de Mégane Energy dCi 110 Stop&Start Eco2 van 90 naar 88 g/km weten te verlagen. Een emissiescore die broodnodig is om volgend jaar opnieuw in aanmerking te komen voor 14% bijtelling bij zakelijk gebruik en daarmee wederom één van de best verkopende modellen in ons land te worden.

Modificaties
Om tot een nog lagere uitstoot te komen heeft Renault het motormanagementsysteem aangepast en banden met een extra rolweerstand onder de auto gemonteerd. Na de aanpassingen is de Mégane, samen met de Ford Focus ECOnetic, tot dusver één van twee C-segmenters met verbrandingsmotor die schoon genoeg is voor het begeerlijke 14%-label. Bestellen kan vanaf december. De levering van de Mégane dCi 110 komt begin volgend jaar op gang.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model