Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Megane

Nieuws: Renault Megane

Eerste hybrideloze C-segmenter met 14%

05.12.2011

Pronken met andermans veren? Absoluut niet. Ford mag dan eerder hun diesel-Focus met 14% bijtelling hebben voorgesteld, het is Renault dat als eerste een fiscaal gelijke middenklasser zonder hybridetechniek lanceert. De betreffende Megane heeft zelfs al een prijs.

Verantwoordelijk voor de marktprimeur is een verbeterde viercilinder dCi-diesel. Renault voorzag de voluit geheten ENERGY dCi 110 Stop&Start Eco2 van een lagedruk EGR-systeem (uitlaatgasrecirculatie), een regeneratief remsysteem, aangepaste oliepomp en een gewijzigd inlaatsysteem met als resultaat een verbruik van 3,6 l/100 km en een uitstoot ´onder de 95 g/km´. Kortom, dat betekent voor de leaserijder 14% bijtelling indien geregistreerd voor 1 juli 2012 en voor particulieren MRB-vrij rijden tot 2013.

Prijzen
Het vermogen van de milieubeuwste dieselmotor ligt op 110 pk en 260 Nm en de prijzen zijn alsvolgt: € 22.790,- voor de hatchback, € 23.790,- voor de Estate en voor de Coupé bedraagt het starttarief € 23.290,-. Alle modellen zijn leverbaar in de uitrustingsniveaus Expression, Série Limitée Bose en GT-Line en zijn vanaf heden te bestellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model