Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Mégane (facelift)

Nieuws: Renault Mégane (facelift)

Renault Mégane krijgt familiegezicht

06.09.2013

Na de Clio en de Twingo is de Mégane de volgende die Renault’s jongste familiegezicht aangemeten heeft gekregen. Op de IAA vindt de officiële introductie van de facelift plaats, met begin 2014 de marktlancering.

Met de Clio IV introduceerde Renault een nieuw familiegezicht en het is deze langzaamaan aan het doorvoeren bij de rest van het modellengamma. De Twingo kreeg hem - met een groots uitgevoerd en losstaande wybertje - al eerder, maar bij dat model gingen de Fransen niet zo ver als bij de Mégane.
De vernieuwingen aan die middenklasser zijn zelfs best ingrijpend te noemen, met als tweede achterliggende reden om meer uniformiteit tussen de Mégane Hatchback, Estate en Coupé uit te stralen. Zo zijn alle drie de carrosserievarianten voortaan voorzien van dezelfde voorbumper en motorkap en nieuw vormgegeven elliptische koplampen.

Volgende week meer
Tegelijkertijd met de facelift kan de vernieuwde Mégane vanaf 2014 buigen over meer features, zoals het multimediasysteem R-Link. Meer daarover en andere updates op 10 september als Renault haar nieuwspresentatie houdt op de IAA.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model