Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Megane CC Floride

Nieuws: Renault Megane CC Floride

Megane CC met historisch tintje

19.02.2012

Renault knipoogt naar het verleden met Megane CC Floride. Van de rijk uitgeruste Franse cabriolet komen er slechts 25 stuks naar Nederland. De totale productie bedraagt 1.600 exemplaren.

Met de Mégane CC Floride brengt de Franse fabrikant een ode aan de gelijknamige coupé die Renault eind jaren vijftig en begin jaren zestig in het gamma had. Een auto die volgens Renault destijds elegantie, charme en een nieuwe manier van leven gericht op plezier symboliseerde. Uiteraard moet de huidige tegenhanger hetzelfde gevoel creëren. Dit probeert Renault middels de vintage ivoorkleurige lakkleur die zowel op de carrosserie als op de 17 inch lichtmetalen wielen te vinden is. Daarnaast moet het Floride-logo in verchroomde retrolook op de voorschermen de brug naar het verleden slaan.

Two-tone
Renault MeganeDe ware exclusiviteit van de uitvoering wordt pas in het interieur duidelijk. Het binnenste is namelijk geheel in twee kleuren uitgevoerd: de middelste gedeelten van de stoelen en het stuur zijn met ivoorkleurig leder bekleed, en over de volle breedte van het dashboard loopt een sierstrip in dezelfde tint. De rest van het interieur heeft een donkerrode kleur die daarmee contrasteert.

Prijs en uitrusting
Renault levert de Mégane CC Série Limitée Floride voor een bedrag van 35.790 euro. De uitvoering is standaard gekoppeld aan de TCe 130-motor in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De uitrusting bestaat zoal uit Radio 3D Arkamys, Bluetooth, parkeersensoren vóór en achter, elektrisch inklapbare spiegels, elektrisch verwarmbare voorstoelen, lederen bekleding voor interieur en stuurwiel en de lakkleur Ivoire Floride.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model