Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Laguna

Nieuws: Renault Laguna

Renault Laguna ondergaat detailwijzigingen

15.04.2013

Van een facelift kunnen we niet spreken, maar de Renault Laguna heeft wel een update ondergaan. Met een minimaal gewijzigd front en wat kleine inhoudelijke wijzigingen is de auto weer up-to-date.

Dat de Laguna geen verkoopsucces is, zal Renault zelf niet ontkennen. Zelfs met een in zijn klasse competitieve 20% bijtelling is niet genoeg. En dat terwijl de Mégane, die geniet van 14% bijtelling, in 2012 de best verkopende leaseauto in Nederland was. Een heel contrast bij Renault Nederland. Om de verkopen wat te stimuleren introduceert Renault daarom de Laguna Collection 2013.

Sedan, Coupé en Estate
Ten opzichte van de 'oudere' Laguna-modellen worden de Collection-modellen - die overigens als sedan, Coupé en Estate te krijgen zijn - standaard uitgevoerd met LED-dagrijverlichting, het R-Link systeem en een geïntrigeerd Bose-geluidssysteem. Optioneel is een EDC-automaat met dubbele koppeling en het 4Control stuursysteem dat zorgt dat alle 16 of 17 inch wielen meesturen. Renault levert de Laguna Collection 2013 met de 1.5 dCi 110 en de 2.0 dCi 130, 150 of 175 dieselmotoren en de 2.0 16V benzinekrachtbron.

De orderboeken van de Renault Laguna Collection 2013 gaan eind april open, de levering start vanaf juni dit jaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model