Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Laguna Coupe

Nieuws: Renault Laguna Coupe

Prijzen Renault Laguna Coupe

19.01.2012

Renault heeft de opgefriste Laguna Coupe een vanafprijs van 36.690 euro meegegeven. Om de verkoop te stimuleren ontvangen particuliere klanten een hogere inruilprijs terwijl leaserijders een accessoirecheque ontvangen.

Modeljaar 2012 staat bij de Renault Laguna Coupé in het teken van een subtiel bijgeschaafde neus met hertekende koplampen voorzien van LED-verlichting en een rijkere uitrusting. Zo is de standaarduitrusting uitgebreid met bijvoorbeeld Bi-Xenon-koplampen, lichtmetalen 17 inch wielen, automatische climate control met twee zones, een Carminat Tom Tom LIVE-navigatiesysteem en deels lederen bekleding. Renault's vierwielsturing 4Control blijft in de optielijst staan.

Prijzen
Renault Laguna CoupeDe beide V6-en zijn helaas niet meer en dus moet de Laguna Coupé het tegenwoordig doen met slechts drie motoren. Benzinerijders kunnen kiezen uit twee versies: de 205 pk sterke 2.0T die voor 38.990 euro in de prijslijst staat of de 39.990,- kostende tweeliter turbomotor met 170 pk met standaard automaat. Dieselen kan met de Energy dCi 150. Deze staat in de boeken voor minimaal 36.690 euro en beschikt over een Stop&Start-systeem waardoor mede de CO2-uitstoot slechts 118 g/km bedraagt.

GT
Niet tevreden met de standaarduitrusting, tegen een bijbetaling van 2.000 euro is er de GT-uitvoering. Die omvat als extra's onder meer lichtmetalen 18 inch wielen, lederen bekleding, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen, een sportstuur, aluminium pedalen en een hoogglans zwart dak. Normaliter vertegenwoordigen deze opties een meerwaarde van 3.120 euro.

Introductiekorting
Zoals al even aangehaald heeft Renault voor de snelle beslisser nog een extraatje in petto. Particulieren die snel overgaan tot aankoop krijgen 3.000 euro extra inruilpremie. De Laguna Coupé is er daardoor eigenlijk al vanaf 33.390 euro. Leaserijders krijgen een accessoirecheque ter waarde van 1.000 euro aangeboden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model