Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Laguna Coupé concept

Nieuws: Renault Laguna Coupé concept

Uitgelekt

09.09.2007

Renault laat in Frankfurt de Laguna Coupé concept zien. Deze designstudie verwijst alvast naar de nabije toekomst. Renault wil namelijk daadwerkelijk een coupé op basis van de Laguna op de markt gaan brengen. Hiermee wil Renault een meer premium-karakter gaan realiseren.

Nieuws Renault Laguna Coupé conceptDe Laguna Coupé concept is dus niet zomaar een conceptcar. Het model laat zien hoe Renault denkt over een coupé-variant op basis van de Laguna. Daarmee moet men het op gaan nemen tegen de 407 Coupé van Peugeot. De Laguna Coupé is duidelijk herkenbaar als een Laguna, niet in de laatste plaatje door de vorm van de koplampen. De achterzijde oogt het meest spannend en heeft wel iets weg van een Aston Martin.

High-tech interieur

Nieuws Renault Laguna Coupé conceptHet interieur ziet er zonder meer high-tech en modern uit. Dat het productiemodel veel dichter bij de ´gewone´ Laguna zal staan is natuurlijk logisch. Het interieur is dan ook echt bedoeld als designstudie.

Meer info volgt

In Frankfurt zal Renault de auto officieel onthullen. We hopen dan ook meer details te kunnen vermelden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model