Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Koleos

Nieuws: Renault Koleos

Eerste foto van nieuwe Renault Koleos

25.04.2016

Door de ooit gevierde Laguna-naam werd een dikke streep gehaald, maar Koleos, een veel grotere flop, mag wel terugkeren van Renault. De Kadjar XL, waarvan een eerste foto is opgedoken, gaat zeer waarschijnlijk zo heten.

Kadjar XL, Maxthon, Koleos, de aanstormende joekel van een Renault-SUV is al diverse namen opgeplakt sinds de geruchten rond zijn komst oplaaiden. Het wordt dus die laatste, zo is zonet officieel bevestigd. Best opmerkelijk, want rond Koleos hangt nu niet bepaald een positieve imago. De eerste Koleos was namelijk weinig succesvol. Althans op westerse markten. In Azië wordt 'ie, onder de noemer Samsung QM5, nog steeds gebouwd voor met name de Zuid-Koreaans markt.

Nissan X-trial
Enfin, met een nieuwe Koleos wil Renault het graag nogmaals proberen. Anderzijds, deze Koleos, die volgende week in Beijing zijn debuut zal beleven, heeft nog weinig van doen met het origineel. Zo opereert de auto in eerste instantie een segment hoger, overduidelijk te concluderen aan de hand van zijn grote formaat. Je moet de nieuwe Koleos zien als wat de Nissan X-trail is van de Qahqai. Oftewel, de grote broer van de Kadjar. Meer vanaf 25 april als het model officieel wordt gepresenteerd op de Beijing Motor Show.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model