Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Kangoo

Nieuws: Renault Kangoo

Zo komt de nieuwe Renault Kangoo eruit te zien

30.04.2019

De Renault Kangoo is een lang leven beschoren. De huidige generatie wordt in 2020 pas vervangen en is dan al dertien jaar op de markt. Zijn opvolger is nu als studiemodel gepresenteerd. Dit is de Renault Kangoo Z.E. Concept.

Het design van de kleine bestelwagen is al redelijk definitief. Denk dus de overduidelijke concept car-geintjes weg – de grote wielen, de minimalistische spiegeltjes – en je hebt beeld van de uiteindelijke Kangoo.

Ook diesels
Die komt er traditiegetrouw niet alleen als busje, maar ook in een personenuitvoering. Renault heeft het studiemodel voorzien van een niet nader gespecificeerde volledig elektrische aandrijflijn. Als in 2020 de productieversie op de markt komt, zijn daar ook dieselvarianten van.

Nissan Kubistar
Renault introduceerde de eerste generatie van de Kangoo in 1997, een jaar na het debuut van de Citroën Berlingo en de Peugeot Partner. Hij was er ook als Nissan Kubistar. Pas in 2007 kwam er een opvolger, die bij Mercedes-Benz door het leven gaat als Citan. Sinds 2011 is er een elektrische Kangoo Z.E.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model