Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Kadjar

Nieuws: Renault Kadjar

Opvolger Renault Koleos heet Kadjar

27.01.2015

Na een geflopt avontuur met de Koleos zit Renault al weer enige jaren zonder crossover in het C-segment. Echt rouwig is Renault daar niet om, want de mateloos populaire Captur heeft die leegte verdienstelijk opgevangen. Toch komen de Fransen binnenkort met een grote broer van dat laatstgenoemde model, Kadjar genaamd.

Kadjar is de naam van de nieuwe crossover die Renault op 2 februari gaat onthullen. Deze auto moet de Koleos definitief doen vergeten en – als het aan Renault ligt – net zo succesvol worden als de Captur. Hoewel soortgelijke modellen als de Nissan Qashqai, Kia Sportage en Volkswagen Tiguan daar een stokje voor willen steken, zal de Kadjar desalniettemin een frisse wind door het C-segment van crossovers laten waaien. De laatste tijd is het namelijk een beetje stil in deze klasse, met nauwelijks grote vernieuwingen.

R-space Concept
Het kan zomaar zijn dat de Kadjar hierin verandering gaan brengen, want wordt namelijk gesuggereerd dat de aanstaande Renault nogal wat trekjes ontleend van de R-Space Concept. En dat studiemodel oogde toch net even anders dan de doorsnee crossover.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model