Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Espace

Nieuws: Renault Espace

Vernieuwde Renault Espace € 40.990,-

11.07.2012

Door eveneens vernieuwingen aan de techniek is de Renault Espace voordeliger geworden. De prijzen starten voortaan bij € 40.990,-.

De vernieuwde Renault Espace is vanaf heden te bestellen en staat eind september enkel nog als Grand Espace met zeven zitplaatsen bij de dealer. Prijzen beginnen op een 'tientje' na bij 41 mille, een tarief dat toehoort aan de versie met 2.0 liter turbomotor met 170 pk. Er is ook nog een dieselmotor te verkrijgen, en wel de dCi 150 waarbij het getal staat voor het geleverde vermogen. De prijs van de diesel-Espace bedraagt € 44.990,-.

Uitrusting
Het instapmodel heet Dynamic en moet het voormalige basismodel, Celsium genaamd, qua uitrusting doen vergeten. Voortaan beschikt iedere Grand Espace onder meer over elektrisch verwarmbare voorstoelen, parkeersensoren achter, zijairbags achter en oprolbare zonneschermen voor de zijruiten van de achterportieren. Ook de tweede uitvoering, de Initiale, is luxer dan voorheen. Ten opzichte van de vorige Espace Initiale is de nieuwe versie extra uitgerust met zoal 17 inch lichtmetalen wielen (type Monterey), een separaat te openen achterruit en een achteruitrijcamera. De Initiale-uitvoering in combinatie met benzinemotor kost € 47.990,-. De dCi 175 Initiale met standaard automaat staat voor 56.990 euro in de prijslijst. Normaliter bedraagt de meerprijs van de automatische transmissie € 3.000,-.

Optiepakketten
Om de Espace meteen vanaf de lancering aantrekkelijk(er) te maken heeft Renault enkele optiepakketten samengesteld die de klant onderaan de streep voordeel opleveren. Zo is er speciaal voor de Dynamique-uitvoering het Pack Introduction à € 995,-. Voor deze meerprijs krijg je Bi-Xenonkoplampen met koplampsproeiers, parkeersensoren vóór en achter, een achteruitrijcamera en een separaat te openen achterruit. Een andere mogelijkheid is het Pack Lumière dat zowel voor de Dynamique als de Initiale leverbaar is. Voor een bedrag van € 1.095,- wordt de Grand Espace dan uitgerust met een panoramisch glazen schuifdak met zonnescherm en een bandenspanning-controlesysteem. Let wel, de genoemde prijzen gelden slechts tot 31 oktober. De vernieuwde Espace staat eind september bij de dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model