Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Clio

Nieuws: Renault Clio

Wegenbelastingvrije Renault Clio

17.12.2010

Renault presenteert een Clio (hatchback) met een schone en zuinige, BPM- en wegenbelastingvrije dieselmotor. Met een CO2-uitstoot van slechts 94 gram per kilometer valt deze nieuwe variant in de voor zakelijk rijders gunstige 14% bijtellingscategorie.

We kunnen weer een model aan het steeds langer wordende rijtje van wegenbelasting- en BPM-vrije auto's toevoegen. De nieuwe dieselversie van de drie- of vijfdeurs Renault Clio - voluit Clio 1.5 dCi 85 FAP ECO2 - is uitgerust met een 85 pk sterke viercilinder dieselmotor met 200 Nm koppel. Deze zuinige krachtbron heeft een gemiddeld brandstofverbruik van slechts 3,6 l/100 km.

Uitrusting
De BPM- en wegenbelastingvrije Clio is leverbaar als Authentique en Serie Limitée Parisienne. De standaarduitrusting van de Authentique bestaat uit onder meer een boordcomputer, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, Radio Renault (radio inclusief cd-/mp3-speler) en mistlampen vóór. De Serie Limitée Parisienne is een nieuwe, tijdelijke uitvoering. Bovenop de uitrusting van de Authentique, heeft de Serie Limitée Parisienne airconditioning, een snelheidsregelaar- en begrenzer, gordijnairbags en een met leder bekleed stuurwiel en pookknop.

Prijs
Voor wat betreft de carrosseriekleur van de Renault Clio 1.5 dCi 85 FAP ECO2 - die per direct te bestellen is - kan de klant kiezen uit Blanc Glacier, Noir Nacré, Gris Platine, Rouge Dyna en Gris Cassiopée. De prijs van de Authentique-uitvoering is vastgesteld op € 14.190,-, die van de Serie Limitée Parisienne op € 15.490,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model