Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Clio

Nieuws: Renault Clio

Prijzen vernieuwde Renault Clio bekend

12.07.2016

De vernieuwde Renault Clio staat vanaf september bij de dealer, maar kan nu al besteld worden. Dit zijn de prijzen.

Met een subtiel opgefrist, maar strakker uiterlijk, mooiere materialen en meer moderne luxe aan boord en uitgebreide personalisatiemogelijkheden kan de Clio er weer eventjes tegenaan. Maar wat wil Renault hier nu precies voor terug hebben? Op zijn minst € 14.490,- zo blijkt. Dit is namelijk de hernieuwde vanafprijs en geldt voor de 1.2 TCe 90 in de Life-uitvoering. Wil je 120 pk aan vermogen uit dezelfde motor, dan ben je minimaal € 18.690,- kwijt en beschik je meteen over de uitvoering Zen. Ook nog een automaat op deze laatste versie vergt een meerprijs van € 1.500,-.

Clio RS
De TCe 120 is meteen de krachtigste benzine op het doorsnee motorpalet. We schrijven bewust 'doorsnee' want de Clio RS verdient toch wel een speciaal plekje. Er is zelfs keuze uit twee vermogensafgiftes: 200 of 220 pk, steevast gekoppeld aan de EDC-automaat met dubbele koppeling. In het laatste geval gaat de heetste Clio als Trophy door het leven en dat gaat zoal gepaard met een 20 millimeter verlaagd sportonderstel en een sprint naar 100 km/h in 6,6 seconden. De prijs? Voor ruim 32 mille is de Clio RS Trophy de uwe. De 200 pk sterke versie is er vanaf € 28.490,-.

Dieselen
Moet het niet per se snel maar juist zuinig zijn, dan is de Clio met 90 pk sterke 'Energy'-dieselmotor de betere keus. De prijs daarvan start bij net geen 18 mille. Er is ook een 90 pk sterke dCi met standaard automaat. Die kost 22.890,- in de voordeligste uitvoering. De dieseltopper is de dCi 110 in de uitvoering Intense, goed voor een vanafprijs van 23 mille.

Meerprijs Estate
Liever de extra ruime Clio Estate? Weet dan dat Renault hiervoor telkens een meerprijs rekent van € 1.000,-. Behalve bij de instapper, de TCe 90 Life. In dat geval bedraagt de meerprijs voor de stationuitvoering € 1.500,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model