Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Renault Clio RS

Nieuws: Renault Clio RS

Prijs Renault Clio RS bekend

01.03.2013

Zijn specificaties wisten we, maar de prijs van de Renault Clio RS moesten we jullie nog ontberen. Tot nu! Renault Nederland wil er minimaal € 25.990,- voor en dat is nagenoeg evenveel als de concurrentie vraagt voor hun hete hatchback’s.

Op vermogen, uitstraling en prijs ontlopen de hot hatchbacks in het B-segment elkaar amper. Merkvoorkeur en smaak zijn vooral van doorslaggevend belang. Om de keuze nog wat moeilijker te maken heeft Renault de Clio RS in deze vijver vrijgelaten. En als je het ons vraagt is dat ook een heel smakelijk geval!

Uitrusting en prijs Renault Clio RS
De 200 pk en 240 Nm sterke Clio RS kost minimaal € 25.990,-. In dat geval is de uitrusting uiteraard keurig voor elkaar. Elke Clio RS wordt geleverd met onder meer een sportonderstel, 17 inch lichtmetalen wielen, een dubbele uitlaat en een specifieke R.S.-voorbumper, een achterbumper met diffuser, een achterspoiler en sideskirts. Het interieur ademt ook sportiviteit met een sportstuur, sportstoelen en aluminium pedalen. Verder is de Clio RS standaard uitgerust met climate control, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, licht- en regensensor, elektrisch bedienbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels en het multimedia- en navigatiesysteem MediaNav. Wie nog een stapje verder wil gaan kan kiezen uit een aantal opties. Interessant zijn natuurlijk de 18 inch lichtmetalen wielen (€ 495,-) en het CUP-sportonderstel (€ 995,-) voor het betere stuurwerk. Wie op leer wil zitten betaalt € 995,- en navigeren middels Renault's R-Link kan door € 595,- bij te betalen. <br />

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model