Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Clio en Clio Estate

Nieuws: Renault Clio en Clio Estate

Goedkoper basismodel Renault Clio

22.01.2012

Renault probeert de koopjesjager te behouden met een nieuwe instapper van de Clio nu de Clio Campus met pensioen is gestuurd. Daarnaast voegt Renault ook de Clio Estate met dCi 85 eco2-dieselmotor toe aan het leveringsprogramma.

Per direct vormt de Renault Clio Acces het nieuwe basismodel. Met 12.490 euro niet zo scherp geprijsd als de uitgezwaaide Clio Campus, maar toch weer 500 euro voordeliger als het voormalige basismodel Authentique. De Clio Acces is leverbaar als driedeurs hatchback en heeft een standaarduitrusting dat onder meer stuurbekrachtiging, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, front- en zijairbags, centrale deurvergrendeling en een boordcomputer met zes functies bevat.

Wegenbelastingvrij
Renault ClioZoals gezegd is ook nieuw in het gamma de dCi 85 eco2-motor voor de Clio Estate. Deze zuinige dieselmotor vervangt de huidige 1.5 dCi 85 en was al leverbaar voor de drie- en vijfdeurs Clio. In de Clio Estate stoot deze dieselmotor slechts 94 g/km aan CO2 uit waardoor deze is vrijgesteld van BPM en wegenbelasting. Zakelijke rijders betalen slechts 14 procent bijtelling.
De leverbare uitvoeringen zijn Authentique, Collection en Série Limitée Night & Day. Standaard is de Clio Estate voorzien van onder meer elektrisch bedienbare zijruiten vóór, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, mistlampen vóór en getint glas achter. De prijzen beginnen bij 16.090 euro.

De Renault Clio Acces en de Clio Estate dCi 85 eco2 zijn vanaf heden te bestellen en staan vanaf april in de showroom.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model