Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Captur

Nieuws: Renault Captur

Frisse neus voor Renault Captur

02.03.2017

Na 4 jaar vindt Renault het welletjes en heeft het de Captur in 't nieuw gestoken. Subtiel, want de Fransen willen niet dat het succes stopt.

Je moet er allicht meerdere keren voor kijken en vergelijken, maar dit is toch echt de gefacelifte Renault Captur. De opgefriste koplampen en de indeling daarvan en de zilverkleurige bodenplaatbeschermer verklappen dat het meest. Minimale veranderingen of niet, de Captur vindt hierdoor betere aansluiting met de Kadjar en andere, jongere Renaults.

Nog meer personaliseren
Behouden zijn de typische kenmerken als de two-tone gekleurde koets en de vele personalisatiemogelijkheden die zelfs nog iets verder zijn uitgebreid. In totaal zijn er 30 verschillende kleurcombinaties voor het exterieur mogelijk. Nieuwe tinten daarvan zijn Orange Atacama en Bleu Océan en de dakkleur Gris Platine.

Meer vanuit Genève
Ook voor het interieur zijn er meer variatiemogelijkheden, maar een voorstelling daarvan bewaart Renault voor de officiële publiekspresentatie vanaf de Autosalon van Genève. Voor nu moeten we het met deze drie exterieurfoto's doen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model