Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Renault Captur

Nieuws: Renault Captur

Cobra neemt de Renault Captur onder handen

18.09.2013

De Renault Captur staat bekend om zijn verregaande personaliseringsmogelijkheden. Elk stofje of kleurtje is volledig naar wens van de klant aan te passen. Toch is het Cobra Technology & Lifestyle gelukt om een accessoire te ontwikkelen die nog niet aan het gamma van de Captur was toebedeeld. Een bullbar

Het al rijke portfolio is de Renault Captur. Cobra's accessoireprogramma voor die Fransoos bestaat uit een 60 millimeter dikke front-bullbar, een set ronde treeplanken met eenzelfde diameter en voorzien van rubberen steps, en extra (LED-)verlichting aan de voorzijde.

Typegoedkeuring
Voor de bullbar aan de voorzijde vraagt Cobra € 573,- en voor de set treeplanken € 763,-. De verlichting wordt gemonteerd na het achterlaten van € 298,-. Het is ons overigens niet geheel duidelijk of je dergelijke additionele verlichting mag voeren in Nederland. De bullbar heeft in elk geval een EG-typegoedkeuring volgens Cobra en is daarmee bekeuringsvrij wat dat betreft.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model