Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
[Global Handler onURLNotFound] Line 15: Error: LoadById: Wrong type. Please specify numeric argument.
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Range Rover SV Coupé

Nieuws: Range Rover SV Coupé

Land Rover houdt Range Rover SV Coupé zeer exclusief

25.01.2018

Wie jarig is, trakteert. En dat doet het dit jaar 70 jaar geworden Land Rover dan ook. Vanaf de Autosalon van Genève, in maart. Daar zal namelijk de strikt gelimiteerde en super-de-luxe Range Rover SV Coupé onthuld gaan worden.

Land Rover mag 70 kaarsjes uitblazen. Dat luidde het onlangs al in met de bijzondere Defender Works V8 Edition, maar er komt nog meer aan. Ditmaal op basis van een Range Rover. Eentje die knipoogt naar de allereerste Range Rovers uit 1970. En dat waren tweedeurs SUV's met een aflopende daklijn. De Range Rover SV Coupé zal dat, zoals z'n naam al aangeeft, ook zijn. Verder houden de Britten het exterieurdesign graag nog even onder de pet.

Zeer exclusief
In de aanloop naar de onthulling heeft Land Rover al wel een teaserafbeelding van het interieur de wereld in geslingerd. Het hoeft geen betoog dat dat super-de-luxe zal zijn, met onder meer vier individuele zetels en een weelderige middenconsole die helemaal doorloopt naar achteren. Aan leder en hout ook geen gebrek.

Gelimiteerde productie
Al die weelde is in contract met de geplande oplage. Land Rover zal namelijk slechts 999 exemplaren van de Range Rover SV Coupé gaan bouwen. Stuk voor stuk grotendeels met de hand, iets dat Special Vehicle Operations op zich neemt in het SV Technical Centre in Ryton-on-Dunsmore, Warwickshire.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model