Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Range Rover Sport

Nieuws: Range Rover Sport

Startech pakt Range Rover Sport subtiel aan

03.12.2013

Startech heeft de Range Rover Sport op een subtiele manier weten te modificeren. De tuner liet zijn nieuwste creatie aan het grote publiek zien op de Motorshow van Essen. Met de aanpassingen moet de Range meer daadkracht uitstralen.

Zijn Sport(ieve)-uitstraling kon inderdaad best wat meer geaccentueerd worden en daar heeft de Duitse tuner zich dan ook op toegespitst. Met nieuw ontworpen LED-dagrijverlichting, een diffuser aan de achterzijde alsook een speciaal RVS-uitlaatsysteem en ferme 22 inch velgen blijft de Startech precies binnen de scheidingslijn van een clean getunede auto. Ook de 25 millimeter die de Range Rover Sport nu dichter bij het asfalt ligt doen hem goed vinden wij.

Atletisch vermogen
Om ook de cabine van een atletische uitstraling te voorzien werden er andere met leder en alcantara beklede zetels gemonteerd. Daarnaast valt er te kiezen uit carbon of exotisch houten interieurdetails. Tevens werd de 3.0 liter SDV6 turbodiesel van de nodige additionele pep voorzien. Het blok levert na toediening 323 pk en 680 Nm aan kracht, een stijging van respectievelijk 31 pk en 80 Nm. Daarmee moet een sprint naar 100 km/h in 6,9 seconden haalbaar zijn, alvorens de topsnelheid van 222 km/h bereikt wordt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model