Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Range Rover Sport

Nieuws: Range Rover Sport

Range Rover Sport bijgepunt

21.05.2012

Land Rover heeft de Range Rover Sport bijgepunt voor modeljaar 2013. Zoals we gewend zijn van het merk zijn er geen rigoureuze aanpassingen gedaan, maar voldoende om er weer een jaar tegenaan te kunnen.

Het kan wel eens het laatste jaar zijn voor de huidige Range Rover Sport. Als alles op schema loopt staat namelijk in 2013 een geheel nieuwe generatie op. Het aanbrengen van grondige aanpassingen is om die reden weinig zinvol en wordt bovendien niet gewaardeerd door de klandizie. En dus ging Land Rover bescheiden te werk.

Havana
De vernieuwingen aan de Range Rover Sport staan eigenlijk volledig in het teken van aanbieden van meer mogelijkheden. Het plaatwerk zelf bleef onberoerd, maar wel zijn er vijf nieuwe exterieurkleuren verkrijgbaar. Op het palet prijken voortaan ook Barolo, Barossa, Causeway, Havana en Mariana. Kleur is er ook voor de remklauwen van de V8-Supercharged, het topmodel uit de reeks. Standaard zijn ze rood en tegen bijbetaling schildert Land Rover ze zwart. De opgewaardeerde buitenzijde wordt gecomplementeerd met vers 5-spaaks lichtmetaal.

Carbon
Binnenin zijn er tevens meer variaties verkrijgbaar. Zo debuteert het carbon fibre veneer pack en zijn er twee nieuwe interieurcombinaties mogelijk waarbij lichte stoelbekleding wordt afgewisseld met een donker interieur of andersom. Motorisch bleef alles bij 't oude, dus dat betekent kiezen tussen de 510 pk sterke 5.0 liter V8-benzine of de twee 3.0 liter V6-diesels met 211 of 256 pk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model