Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Range Rover Evoque

Nieuws: Range Rover Evoque

Vernieuwde Range Rover Evoque met 20% geprijsd

28.08.2015

Enkele maanden geleden stelde Land Rover de subtiel vernieuwde Range Rover Evoque voor. En daarvan zijn nu de prijzen bekendgemaakt, waaronder de dieselversie met 20% bijtelling.

De facelift van de Range Rover Evoque stond overwegend in het teken van de techniek in het motorcompartiment. Met name verfijnde motoren sloegen de klok, met als voornaamste krachtcentrale de 150 pk sterke eD4-diesel, goed voor 20% bijtelling bij zakelijk gebruik. Tenminste, als het omhulsel de driedeurs Evoque Coupé met voorwielaandrijving betreft en de auto vóór 2016 op kenteken is gezet. Nog steeds interesse? Weet dan dat je moet bijtellen over minimaal € 41.950,-. Liever de vijfdeurs-uitvoering? Dat kan. Die kost minstens € 42.750,- maar komt helaas niet in aanmerking voor een lager fiscaal tarief.

Overige motoren en vanafprijzen
Is een lagere bijtelling geen vereiste, wellicht is het dan interessant om te weten dat er ook nog een 180 pk sterke TD4 verkrijgbaar is. Deze heeft altijd 4WD-aandrijving en wordt standaard uitgerust met een handbak. De vanafprijs ervan bedraagt € 58.150,- in het geval van de Coupé en € 46.950,- voor de vijfdeursuitvoering. Voor de optionele automaat wordt een meerprijs van respectievelijk € 3.200,- en € 4.200,- gevraagd.
Tot slot de benzineversie, de Si4 4WD met standaard automaat. Liefst 240 pk levert de motor, maar daar hangt ook een pittig prijskaartje aan. Als Coupé bedraagt die € 65.450,- en van de vijfdeurs Evoque Si4 raak je minstens € 52.250,- armer.

Direct bestellen
De vernieuwde Reange Rover Evoque staat reeds in de showrooms en is zodoende per direct verkrijgbaar. Mocht je je overigens afvragen waarom de drie- en vijfdeurs behoorlijk verschillen in vanafprijs; dat heeft te maken met het feit dat de Coupé in de basis luxeuzer is uitgevoerd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model