Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Range Rover Evoque

Nieuws: Range Rover Evoque

Snelle Range Rover Evoque in de maak

10.10.2011

Land Rover heeft tegenover AutoCar bevestigd aan een snellere Evoque te werken. De auto moet om en nabij de 300 pk op de wielen weten over te brengen en volgend jaar op de markt komen.

Groen licht schijnt er officieel nog niet te zijn gegeven, maar prototypes rijden er al wel. Dat lijkt voldoende bevestiging om aan te nemen dat het model er daadwerkelijk komen gaat. Die 300 pk perst Land Rover uit het voor de Evoque al bekende 2.0 liter blok dat momenteel goed is voor 241 pk. Aangezien de Evoque daar reeds een 0-100 km/h tijd van 7,6 seconden mee weet te realiseren moet een tijd onder de 7 seconden voor de 300 pk-versie heel reeel lijken.

Badge
Op dit moment wordt er bij Land Rover nog over de naam van het model nagedacht. Men wil de auto positioneren als het sportieve topmodel, maar er is bij Land Rover geen badge of submerk voor dit soort auto´s "Supercharged´ krijgt ´ie in ieder geval niet opgespeld, maar wat het wel wordt is dus sowieso nog niet duidelijk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model