Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Range Rover Evoque

Nieuws: Range Rover Evoque

Nieuwe Range Rover Evoque is een klimrek

15.11.2018

Op typische Land Rover-wijze wil het merk ons alvast warm krijgen voor de nieuwe Range Rover Evoque. Middels een metalen geraamte wordt alvast een glimp van het exterieurdesign gegeven. Dat was vast voor kinderen het kunstzinnige klimrek ontdekten.

In deze gedaante zou de nieuwe Range Rover Evoque niet misstaan op een schoolplein of in een openbaar park. Het stalen geraamte (of draadsculptuur zoals Land Rover het noemt) wekt ook de indruk een dubbel doel te bevatten. Niet alleen wil Land Rover ons ermee opwarmen, ook lijkt de Britten ermee te willen zeggen dat de Evoque weer een echte klimgeit is, zoals dat het merk betaamd. Het is in elk geval weer eens wat anders dan teaseren via de welbekende puzzelstukjes.

Save the date
Wanneer de nieuwe Evoque officieel onthuld zal worden? Op 22 november om precies te zijn. In Londen. Verwacht echter geen rigoureuze verandering in designkoers. Sterker, als je niet beter zou weten zou je ook kunnen denken dat de vier kleurrijke 1:1 skeletten – die momenteel her en der in de Engelse hoofdstad staan – gebogen zijn naar het silhouet van de huidige generatie. Begrijpelijk? Zeker, want van de Evoque zijn er reeds 775.000 verkocht. Een regelrecht succes dus.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model