Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Range Rover Evoque

Nieuws: Range Rover Evoque

Kahn werkt aan RR Evoque

10.12.2010

Dat de Range Rover Evoque nog niet eens te koop is weerhoudt Project Kahn er niet van alvast hun mogelijkheden te tonen. Daarbij werken ze samen met Cosworth die de motortuning voor zijn rekening gaat nemen.

Meer dan deze afbeelding kan Project Kahn nog niet tonen, maar dat weerhoudt ons niet met smart uit te kijken naar het eindresultaat. De tuner die als specialisme Land Rover's heeft toont hier een zeer fraaie Evoque. Opzetstukken op de wielkasten welke al een aanloop nemen in de bumpers maken deze vijfdeurs variant superdik. Gigantische wielen maken het plaatje voorlopig compleet, maar we weten niet wat Kahn nog meer voor ons in petto heeft. Spoedig zal de tuner hierover meer vertellen.

Tegenvaller
Voor meer pit onder de kap heeft Kahn de hulp in geroepen van het Cosworth en die weten dan precies wat ze doen staat. Uit de drie mogelijke motoren is er gekozen voor de 2.0 liter Ecoboost-turbomotor van Ford. Af fabriek produceert deze al een kloeke 240 pk, Cosworth denkt er op z'n minst 270 pk uit te kunnen halen. Dat valt ons enigszins tegen van de gerenommeerde Britse motorenbouwer. Met een glorierijke racehistorie weten we dat ze beter kunnen. We wachten nog even af; Project Kahn verwacht begin 2011 dit project klaar te hebben.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model