Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Range Rover Evoque

Nieuws: Range Rover Evoque

De Evoque op z´n Duits

22.03.2011

We hebben de Range Rover Evoque nog niet eens gereden of de eerste tuner meldt zich al. Arden heeft de primeur en verblijdt liefhebbers met de AR 8 City Roader.

Onlangs won de Range Rover Evoque de titel 'Beste Productiemodel' bij de Car Design of the Year awards 2010. Deze verkiezing - die wordt gejureerd door een aantal toonaangevende Design Directors uit de auto-industrie - geeft aan hoe 'hot' de vormgeving van baby-Range is. De Duitse tuner Arden meent echter dat het allemaal nog wel iets spannender kan en lanceert daarom de AR 8 City Roader, de eerste getunede Evoque.

Zowel optisch als technisch
Achterkant van de Evoque door ArdenGeen buitensporig plastic opzetstukken en vleugels op de AR 8 City Roader, Arden pakt het zoals altijd redelijk beschaafd aan. De Duitse tuner gespecialiseerd in Engels staal monteerde aan de voorzijde een nieuwe bumper waar slechts de onderkant gewijzigd is voor een krachtigere uitstraling. Verdere veranderingen vinden we bij de nieuwe zijskirts, verse achterbumper met smallere uitlaatsierstukken en de lichtmetalen 'Dakar II' wielen. Het blijft echter niet alleen bij optische verschillen, want een speciaal uitlaatsysteem staat ook op de optielijst van Arden. Een vermogensupgrade van de 2.0 turbokrachtbron behoort eveneens tot de mogelijkheid. Het vermogen van de benzinemotor stijgt van 240 naar 270 pk door een softwarematige ingreep.

Bekijk ons aanbod Land Rover modellen

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model