Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Range Rover Evoque Victoria Beckham

Nieuws: Range Rover Evoque Victoria Beckham

Prijs Range Rover Evoque vastgesteld

28.08.2012

Slechts 4 exemplaren van de uiterst exclusieve Range Rover Evoque Special Edition by Victoria Beckham komen er naar Nederland. En daarmee rijdt je zonder meer de meest unieke Evoque ter wereld. In totaal worden er namelijk maar 200 exemplaren van geproduceerd.

Uniek is deze Evoque niet enkel door zijn beperkte oplage. Met deze Special Edition, die is gecreëerd in een samenwerking tussen het Land Rover Design team en de Britse modeontwerpster en ex-Spice Girl Victoria Beckham, is een uiterst luxueuze auto gecreëerd die het karakter van de auto een nieuwe richting geeft via subtiele kleuren en andere details.

Baden in luxe
Zo onderscheidt de bij Land Rover's Engineering To Order (ETO) gebouwde Special Edition zich onder meer door de handmatig aangebrachte, matgrijze lakkleur Satin Grey, unieke lichtmetalen velgen in Gloss Black, rosé gouden exterieur- en interieurdetails, bekleding in soepel, 'vintage style' semi-aniline leder in Tan, afgewerkt met unieke handsteek. Andere kenmerken zijn unieke mohair matten en microsuède hemelbekleding, nieuwe interieurafwerkingen, inclusief Grand Black Lacquer, Textured Aluminium en zwarte 'soft feel' lak, op maat gemaakte, vierdelige kofferset en met de hand gestikte lederen map voor het handboek van de auto, gesigneerd door Victoria Beckham. Bij de prijs van maar liefst € 125.600,- is tevens een Meridian audiosysteem, touchscreen met Dual View functie, Adaptive Dynamics en Park Assist inbegrepen. Onder de kap ligt in alle gevallen de 2.0 liter benzinemotor met een vermogen van 240 pk gekoppeld aan de zestraps automaat. Kiezen voor een carrosserievariant is eveneens niet nodig want Land Rover levert het model enkel als vierzits coupé.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model