Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Range Rover by Piet Boon

Nieuws: Range Rover by Piet Boon

Een one-off van Range Rover

25.03.2011

We hebben er weer één: een Range Rover gestyled door Piet Boon. En dat is niet voor het eerst. Uit de samenwerking tussen Land Rover en Piet Boon zijn de afgelopen jaren onder meer een tweetal Limited Editions van de Range Rover Sport en de Defender ontstaan. Ook werden unieke Range Rovers gecreëerd en ontwierp Piet Boon enkele stands voor Land Rover.

De Range Rover by Piet Boon wordt gekenmerkt door een unieke two-tone lak. Hierbij is het onderste deel van de carrosserie tot aan de doorlopende flanklijn van motorkap, via portiergrepen tot achterzijde uitgevoerd in Off Black. Daarboven is alles Piet Boon Grey, waarbij dakstijlen en raamlijsten weer zwart zijn gehouden. "Kleur doet veel voor een ontwerp", vertelt Piet Boon. "Dat weten wij natuurlijk uit onze eigen praktijk. Daarom hebben wij deze keer gekozen voor een gematteerde 'two-tone' combinatie in Off Black en Piet Boon Grey. Modieus en ingetogen".

Fabrieks-mogelijkheden
Afbeelding van de Range Rover by Piet Boon met Piet Boon zelfVoor het interieur van de Range Rover 4.4 TDV8 sloten de uitgebreide fabrieks-mogelijkheden voor kleuren, bekleding en afwerking zo dicht op de smaak van Piet Boon aan, dat hiervoor een standaard specificatie is gekozen. nieuwe Range Rover van Piet Boon betreft voorlopig een uniek exemplaar, maar Land Rover laat weten dat een gelimiteerde serie zeker tot de mogelijkheden behoort.

Bekijk het actuele aanbod Range Rover's

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model