Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Panamera

Nieuws: Porsche Panamera

Verwennerij: Panamera Platinum Edition

22.10.2012

Nu een facelift in het verschiet ligt wil Porsche graag af van haar huidige voorraad Panamera’s. Een actiemodel wil daarin nog wel eens helpen en zie hier de Panamera Platinum Edition.

De Platinum Edition is leverbaar als Panamera, Panamera 4 en Panamera Diesel en is te herkennen aan diverse in platinum silver metallic gespoten details. Zo zijn het onderste gedeelte van de buitenspiegelkappen, de lamellen in de grille en de luchtinlaten aan de zijkant, maar ook de sierstrip op de achterklep en de diffuser achter uitgevoerd in deze kleur. Qua hoofdkleur voor het exterieur is er keuze uit de unikleuren zwart en wit en de metallickleuren basaltzwart metallic, carbongrijs metallic en mahonie metallic. De sierlijsten rond de zijruiten zijn bij de Panamera Platinum Edition altijd uitgevoerd in zwarte hoogglanslak.
Ook standaard zijn bi-xenonkoplampen en parkeersensoren voor, en zowel de buitenspiegels als de binnenspiegel zijn zelfdimmend. Verder is elke Panamera Platinum Edition voorzien van lichtmetalen 19 inch 'Panamera Turbo'-wielen met daarop het Porsche logo in kleur.

Interieur
Binnenin trakteert het model op gedeeltelijke bi-colour lederen bekleding in de kleurcombinatie zwart/luxorbeige met eventueel als uitbreiding daarop volledige bi-colour lederen bekleding. Overigens kent lederen bekleding een nieuwe kleurindeling; de bovenzijde van het dashboard, de deurpanelen, de beenruimte van bestuurder en voorste passagier, de achterzijde van de voorstoelen en de bagageafdekking zijn zwart. De rest van het interieur is uitgevoerd in de kleur luxorbeige. Andere opvallende kenmerken in het interieur zijn het 'Sport Design'-stuurwiel, het Porsche logo in de hoofdsteunen van de voorstoelen en de dorpellijsten met de inscriptie 'Platinum Edition'.
Bovendien wordt iedere Panamera Platinum Edition voorzien met Power Steering Plus en verwarmbare voorstoelen. Ook standaard is Porsche Communication Management met navigatiesysteem, een hogeresolutie TFT-touchscreen van 7-inch en elf speakers (235 watt).

Prijzen
De Porsche Panamera Platinum Edition is per direct te bestellen met prijzen vanaf € 105.200,- (Diesel). Voor de benzine-instapper vraagt Porsche € 106.000,- en als Panamera 4 vergt de investering € 111.300,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model