Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Panamera

Nieuws: Porsche Panamera

Porsche prijst Panamera

19.02.2009

Porsche heeft berekend wat de Panamera in Nederland moet gaan kosten. Vanaf aankomende zomer staat de voordeligste versie, de Panamera S met 400 pk, voor minimaal € 137.500,- bij de dealer.

Bij de marktintroductie is de Panamera uitsluitend te verkrijgen met V8-motoren. Later zal daar een 300 pk sterke 3.6 liter V6 aan toegevoegd worden wat vanzelfsprekend zal resulteren in een lagere vanafprijs voor de vierdeurs sportcoupé.

Prijzen
Porsche PanameraVoorlopig is de Panamera S met 4.8 liter V8 en 400 pk het basismodel. Deze wordt standaard gekoppeld aan een PDK-transmissie en staat vanaf deze zomer vanaf € 137.000,- in de showroom. Een handgeschakelde versnellingsbak zal op termijn ook leverbaar worden, maar de prijs van deze uitvoering valt hoger uit dan de versie met PDK-bak vanwege zijn hogere CO2-uitstoot. De 4S is ook leverbaar met vierwielaandrijving. Wie daarvoor kiest moet € 143.750,- bij de Porsche-verkoper achterlaten. Als absoluut topmodel is er Panamera Turbo met geblazen 4.8 liter V8 en 500 pk. Deze staat voor minimaal € 191.400,- in de folders.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model