Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Panamera

Nieuws: Porsche Panamera

Panamera Stingray GTR by TopCar

01.06.2011

We dachten de meest brute Panamera’s wel te hebben gezien, maar tuners raken maar niet uitgekeken op de vierdeurs Porsche. Ook deze Porsche Panamera Stingray GTR van het Russische TopCar mag er wezen.

Eerst was er de Panamera Stingray van TopCar en nu is er op aanvraag van klanten het tuningprogramma "Stingray GTR" voor de Porsche ontwikkeld. Dit stylingpakket is gelimiteerd tot slechts 25 exemplaren en kost een lieve € 45.000,- per set. Waarom? Omdat naar eigen zeggen het gros van de carrosseriedelen opnieuw is ontworpen. Daar zegt TopCar wellicht niets teveel mee want er is nog maar weinig origineel aan de Porsche Panamara Stingray GTR. Van voor naar achter is de vierdeurs sportcoupé herzien en al die nieuwe panelen zijn opgetrokken uit koolstofvezel en kevlar. En dat is kostbaar spul.

Meer vermogen
Porsche Panamera by TopCar"Ieder van de 25 te bouwen exemplaren bevat bijzondere kenmerken en is zodoende uniek op zijn eigen manier", aldus de Russen. Dat geldt wellicht met name voor het interieur dat apart van het exterieur rijkelijk kan worden aangekleed met de meest uiteenlopende materialen. Let wel, het eerdergenoemde tarief geldt enkel voor het exterieurpakket. Voor een exclusieve interieuraankleding en motortuning dient nogmaals bijbetaald te worden. Over dat laatste gesproken, TopCar kan de Turbo-versies van de Panamera opvoeren naar maximaal 700 pk. Voor de minder gulzigen onder ons is eventueel 600 pk mogelijk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model