Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Porsche Panamera

Nieuws: Porsche Panamera

Panamera by Techart

29.09.2009

Techart presenteert tijdens de IAA in Frankfurt haar individualiseringsprogramma voor de Porsche Panamera. De tuner uit Leonberg biedt een grote hoeveelheid accessoires aan voor de vierdeurs coupé.

'Personalisatie kent geen compromissen', aldus Thomas Behringer, CEO of Techart Automobil GmbH. Het is de filosofie van de Duitse tuner die met de 'Porsche Panamera by Techart' laat zien waartoe het in staat is.

Aerokit I
Porsche PanameraHet uiterlijk van de Panamera is flink op de schop gegaan. Techart monteerde de Aerokit I die speciaal is ontwikkeld om de auto tijdens hoge snelheden stabiel te houden. De bodykit bestaat uit een voor- en achterbumper en zijskirts. Laatstgenoemde zijn zo vormgegeven dat ze de lucht onder de auto beter vasthouden en op deze manier samen met de diffuser de downforce verbeteren. De nieuwe achterspoiler moet de auto nog strakker op het asfalt drukken.

Tweeëntwintig duims
Porsche PanameraOm het exterieur verder te individualiseren schroeft de tuner de Panamera vol met LED-verlichting. Deze verlichting omvat het daglicht, knipperlicht en parkeerlicht en wordt gemonteerd in een chromen of zwarte behuizing. Om nog meer op te vallen zet Techart de Porsche op nieuwe wielen. De Duitse tuner biedt de keuze uit lichtmetalen wielen met de maat 21 of 22 inch.

Interieuraanpassingen
Porsche PanameraNiet alleen kijkers mogen genieten van het individualisatie pakket. Ook binnenin kan een koper zijn hart ophalen. De tuner kan de Panamera desgewenst uitvoeren met duo-tone leer met verschillende soorten stiksels. Ook zijn er diverse soorten afwerking qua hout voor het interieur beschikbaar en is er een sportstuur leverbaar. Alle accessoires zijn vanaf december 2009 beschikbaar voor de Panamera. Technische aanpassingen volgen in het begin van 2010.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model