Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Porsche Panamera

Nieuws: Porsche Panamera

Gemballa GT Sport tussendoortje voor Mistrale

15.10.2009

Met enkele schetsen kondigde Gemballa onlangs de komst van een brute Panamera aan. Deze zogenoemde Mistrale zou het summum onder de Panamera’s moeten worden. De Mistrale laat nog even op zich wachten en daarom deze GT Sport als tussendoortje.

Feitelijk is de Gemballa GT Sport niets meer of minder dan een gitzwarte Panamera met GT Sport-wielen. Ze zijn verkrijgbaar met een diameter van 20 inch of 22 inch. Om de kleinste liggen banden in de maten 255/40ZR20 vóór en 295/35ZR20 achter. De grootste exemplaren kunnen 315 mm breed rubber op het asfalt achterlaten, terwijl de voorbanden een breedte van 256/30ZR20 hebben.

Kleine ingreep, grote gevolgen
Porsche PanameraDe combinatie van een zwart koetswerk en gelijkkleurige wielen maken de Panamera een sinistere verschijning. Het verbaast ons dan ook dat de wielen de enige modificatie aan de GT Sport is. Maar ach, soms is er niet meer nodig dan een mooie set wielen om een auto naar een hoger level te brengen. Wachten op de Mistrale dan maar voor het echte nieuws

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model