Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Panamera

Nieuws: Porsche Panamera

Black Edition van Techart

03.05.2010

De Porsche Panamera vliegt als warme broodjes en dat maakt de kans dat je tweemaal dezelfde uitdossing tegenkomt er natuurlijk groter op. Met de Black Edition kan Techart voor een beetje onderscheidt zorgen. Samen met de nieuwe entertainmentaccessoires ben je helemaal verzekerd van een uniek exemplaar.

Voordat de Porsche Panamera de benaming 'Black Edition' mag dragen wordt de carrosserie eerst voorzien van Techart's Aerokit I. Formula II-wielen met een diameter van 22 inch en een sportuitlaatsysteem volgen met nadien een matzwarte lakbehandeling om daarna pas de titel van de speciale editie aan te nemen. Voor ietwat contrast kun je enkel terugvallen op de rode remklauwen en de gelijkkleurige biezen van het verder volledig zwarte interieur. Leder en alcantara voeren in het interieur de absolute boventoon.

Techart Entertainment & Comfort
Porsche PanameraHoewel de meeste eigenaren liever zelf achter het stuur kruipen is het achterin de Panamera ook uitstekend vertoeven. Het wordt helemaal lastig kiezen wanneer de betreffende Porsche is uitgerust met het nieuwe entertainmentprogramma van Techart. Op verzoek zijn er dan vakkundig een tweetal 7 inch monitoren in de hoofdsteunen van de voorstoelen gemonteerd. Het 10,2 inch scherm dat keurig wegklapt tegen het dak vormt een uitbreiding daarop. De Entertainment Kit W2 met 6 DVD-wisselaar dient als bron voor eventuele films en muzikale klanken. Hierop kunnen ook externe bronnen zoals een iPod ingeplugd worden. Opklapbare tafeltjes zijn erg handig als het achterste compartiment fungeert als kantoor. De optionele entertainmentfeatures van Techart zijn overigens op iedere Porsche Panamera te bestellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model