Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Panamera

Nieuws: Porsche Panamera

‘Porsche Panamera Shooting Brake bijna klaar’

22.07.2012

Dat autofabrikanten elkaar nauwlettend in de gaten houden mag duidelijk zijn. Maar soms heeft het er verdacht veel van weg dat ze regelmatig bij elkaar op de thee gaan. Neem Mercedes en Porsche. De CLS Shooting Brake is nog warm van de pers of een soortgelijke Panamera zal binnenkort worden onthuld, zegt men.

Als we het doorgaans goed ingelichte Autobild moeten geloven trekt Porsche op de aankomende Autosalon van Parijs al het doek van een Panamera-concept waarbij het dak langer is doorgetrokken. En hoewel het nog een gerucht betreft is het geen verkeerde timing met de wetenschap dat de gefacelifte Panamera in ieder geval in de Franse hoofdstad wordt onthuld. Porsche zou met twee Panamera-nieuwtjes het model opnieuw vol in de aandacht plaatsen. Echter, de bron rept aangaande de Shooting Brake-versie ook over een marklancering die pas in 2015 zal plaatsvinden. De vernieuwde Panamera zal nog dit jaar bij de dealers staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model