Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Panamera Lang

Nieuws: Porsche Panamera Lang

Porsche Panamera ook als Lang

28.07.2011

Wie tot de gevestigde orde van luxe reislimousines wil behoren moet op zijn minst een verlengde uitvoering kunnen aanbieden. Voor de Panamera zal die eer toekomen zodra deze is gelanceerd. Hij zou in ieder geval in de maak zijn.

Hier vinden we een verlengde limousine al gauw overdreven, maar in de rest van de wereld staan die extra centimeters veelal hoog op het wensenlijstje. Porsche doet er dus zeker verstandig aan een verlengde versie van de Panamera uit te brengen met ontketende, veeleisende automarkten in China, India en Rusland in het achterhoofd maar ook omdat de vierdeurs Porsche ondanks zijn vijf meter lengte nog altijd geen Audi A8, BMW 7-serie of Mercedes S-klasse is. Die zijn niet alleen net even wat langer, ze bieden in de basis gewoonweg ook meer been- en hoofdruimte achterin. Zeker langere passagiers komen wel eens tekort in de Panamera, ook omdat de rugleuningen tamelijk rechtop staan. Voor hen komen die extra centimeters bij een Panamera dus best van pas. Kunnen ze meteen wat meer onderuit gaan zitten om hoofdruimte te creëren.

+15 cm
Porsche Panamera LangPorsche heeft een Panamera Lang nog niet bevestigd en daarvan dus ook geen details bekendgemaakt, toch kunnen we er wel vanuit gaan dat de lengtetoename zo'n 14 à 15 centimeter zal bedragen. Net als bij de concurrentie. Uiteraard komen de extra centimeters geheel ten goede van de achterste passagiers. Hoe lang de Panamera met verlengde wielbasis nog op zich laat wachten is echter nog de vraag.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model