Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Pajun

Nieuws: Porsche Pajun

Porsche Pajun, ben jij dat?

18.11.2014

Het is al zo lang stil rond de ‘baby-Panamera’ dat we hem al bijna vergeten waren. Maar nu heeft Porsche er hoogstpersoonlijk zelf voor gezorgd dat de gemoederen rond de Pajun (een samentrekking van Panamera Junior) weer aanwakkeren. Met deze interieur-afbeelding van de in aanbouw zijnde Porsche Design Tower Miami.

De laatste keer dat er iets over de Porsche Pajun opdook was aan het einde van 2012. Het gros daarvan bleek geruchten te zijn, maar Porsche zelf was hierin ook niet onschuldig. Het bedrijf liet de geruchtenmolen maar wat graag draaien met stille hints. En nu, twee jaar na dato, doet het dat opnieuw. In een door Porsche zelf uitgestuurd computerillustratie van de toekomstige Porsche Design Tower Miami is zonder toevoeging van reden een model opgedoken dat wel eens de vermeende kleine versie van de Panamera zou kunnen zijn. Wederom zijn we daar niet zeker van, want Porsche zwijgt verder in alle talen. Het lijkt dus vooral om een speldenprik als aandenken te gaan, want het is algemeen bekend dat Porsche pas aan het einde van dit decennium toe is aan een eventuele Pajun.

Wat is de Porsche Design Tower?
De eerste steen van de Porsche Design Tower Miami werd op 19 april van dit jaar gelegd in Synny Isles Beach en de bouw zou in 2016 op z'n einde lopen. De wolkenkrabber telt in totaal 60 verdiepingen en wordt met 198 meter het hoogste gebouw in de stad. En anders dan je misschien zou denken doet het gigantische pand niet dienst als veredelde showroom van de alsmaar verder uitdijende Porsche-stal, maar als appartementencomplex aan de rijken der aarde. Het Porsche Design Tower Miami zal namelijk over 132 appartementen beschikken met een stukprijs van 4 miljoen tot 32,5 miljoen dollar. Via drie liften zijn deze verbonden aan een ingenieus parkeersysteem waar 284 auto’s kunnen worden gestald. Oké, dus dat van die prestigieuze showroom klopt toch enigszins.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model