Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Cayman

Nieuws: Porsche Cayman

Techart ruwt Porsche Cayman op

26.04.2013

Met onder andere een verlaagde vering, verbeterde pk/kilogram verhouding en een sportiever exterieur poogt Techart de Porsche Cayman fors agressiever te maken. Het zijn slechts een aantal van de wijzigingen die Techart voor de kleinste Porsche klaar heeft staan.

Als belangrijkste eis voor de nieuwe opties op de Porsche Cayman van Techart was het overbrengen van de beginselen van sportiviteit en individualisme. Het eerste heeft de Duitse tuner geprobeerd door onder andere de rijhoogte te verlagen met 35 mm en een voorbumper met een tweedelige voorspoiler, geïntegreerde splitter en een opnieuw ontworpen, grotere centrale luchtinlaat te monteren. Hierdoor krijgt de Cayman volgens Techart een meer agressieve uitstraling.

Brullend
Als we verder rondom de auto lopen zien we dat de taal van Techart zich ook verder naar de achterkant van de auto uitspreekt. Grote luchtinlaten voor de achterwielen en verbrede wielkasten gevuld met 21 inch lichtmetalen velgen geven de zijkant een extra sportieve look en een dikke diffuser met twee centraal geplaatste uitlaten lachen je tegemoet aan de achterzijde. De twee grote pijpen kunnen wanneer gewenst uitgevoerd worden met klepbediening, waardoor de zescilinder boxermotor een sportief en krachtig geluid kan uitbrullen met een druk op de knop.

Individualisering
Sportiviteit bij het exterieur is gegarandeerd volgens de Duitsers, de individualisering vindt in het interieur plaats. De stofferingsafdeling van de tuner bieden in het interieur een immens aantal mogelijkheden tot personaliseren. Onder andere decoratieve stiksels, gelakte oppervlakten en koolstofvezel afwerking maken deel uit van de stylingpakketten van Techart. Een nieuw, driespaaks sportstuurwiel met ergonomisch gemonteerde Techart-schakelpeddels garandeert een precieze controle over de Cayman en zo zijn alle wensen van de tuner uit Duitsland geïntegreerd in een toch al niet misselijke Porsche.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model