Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Cayman S Black Edition

Nieuws: Porsche Cayman S Black Edition

Porsche Cayman S gaat op zwart

09.05.2011

Hadden we eerst al de Black Editions van de Porsche 911 en de Boxster S, nu is er ook de Cayman S Black Edition. De oplage is beperkt en de vanafprijs bedraagt € 93.400,-. Vanaf juli start de levering.

De Porsche Cayman S Black Edition bewandelt dezelfde weg als de eerder gelanceerde Black Editions. Zwart is de auto van buiten, zwart is de auto van binnen. Exclusiviteit is onder meer terug te vinden in de 19 inch zwartgelakte velgen met daaromheen banden in de maat 235/35ZR19 vóór en 265/35ZR19 achter, deels lederen stoelbekleding, Bi-Xenon-verlichting met bochtenverlichting en LED-dagrijverlichting, een Sport Design-stuurwiel en het Sound Package Plus-pakket. Daartoe behoren een navigatiesysteem en een uitgebreide audioinstallatie inclusief GSM-connectiveit. Op het dashboard bevindt zich een plaquette met daarin het oplagenummer gegraveerd van de in totaal 500 te bouwen exemplaren.

330 pk
Porsche Cayman S Black EditionOm het exclusieve karakter van de Black Edition te benadrukken hebben de technici van Porsche de 3.4 liter boxermotor van de Cayman S 10 pk extra gegeven. Het totaal aantal paardenkrachten bedraagt nu 330 pk, wat volledig ter beschikking staat bij 7.400 tpm. Het koppel van 370 Nm komt vrij bij 4.750 tpm. Wat dit doet met de acceleratietijd van 0 naar 100 km/h? Nou, uitgerust met de handbak is dit in 5,1 seconden voltrokken. In combinatie met de optionele automatische PDK-versnellingsbak is een sprinttijd van vijf seconden dood haalbaar. Wie ook nog het Sport Chrono Package met Launch Control aanvinkt snoep je hier nog eens 0,2 seconden van af. De topsnelheid ligt op 279 km/h (PDK: 277 km/h).

Bekijk hier het aanbod Porsche Cayman

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model