Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Cayenne

Nieuws: Porsche Cayenne

Project Kahn doet Cayenne

30.11.2010

En dat is nummer vier! Want na Techart, speedART en Lumma is Project Kahn de vierde tuner die zich waagt aan de nieuwe Porsche Cayenne. De Engelse tuner hield het echter opmerkelijk subtiel.

Niet één, maar twee speciale 'Project Kahn'-varianten rolden er uit de koker van de tuner. De eerste variant (hiernaast afgebeeld) is de meest subtiele variant. We kunnen slechts kleine wijzigingen in het exterieur ontdekken waarbij de gigantische 22 inch lichtmetalen wielen natuurlijk direct de meeste aandacht opeisen.

SuperSport
KahnDe tweede variant (zichtbaar in de fotogallery) is echter wat meer onder handen genomen. De versie draagt de naam 'SuperSport' en werd voorzien van een licht gewijzigde voor- en achterbumper en een grotere achterspoiler. Daarnaast zijn de spoorverbreders in de carrosseriekleur gespoten wat hem optisch forser doet ogen. De grootste aandachttrekker blijft echter de enorme 22 inch wielen waarop de Cayenne geschoeid is.

Two-tone leder?
KahnMeer wijzigingen aan de Duitse SUV vinden we in het interieur. Hier weet Project Kahn zijn consumenten te verleiden met de keuze uit diverse soorten lederen die desgewenst in een two-tone variant aangebracht kan worden. Verder biedt de Engelse tuner een rits aan accessoires aan, zoals andere pedalen en een rode toerenteller.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model