Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
[Global Handler onURLNotFound] Line 15: Error: LoadById: Wrong type. Please specify numeric argument.
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Cayenne

Nieuws: Porsche Cayenne

Lumma tovert Cayenne om

14.06.2011

Tuner Lumma omschrijft hun Porsche Cayenne als ‘witte peper’. Een beetje vreemde omschrijving, want een Cayenne zou je qua prestaties toch liever als rode peper door het leven willen laten gaan?

Het door Lumma Design gestuurde persbericht geeft echter opheldering. Van een rode peper kun je bij deze Cayenne absoluut niet spreken. Ja, hij heeft een heldhaftig exterieur, maar onder de motorkap veranderde niets. Stoerdoenerij dus, deze Cayenne CLR 558 GT.

Bodykit
Porsche Cayenne by LummaBovengenoemde neemt echter niet weg dat Lumma er een smakelijke bodykit van heeft weten te maken. De geheel nieuwe voorbumper wordt gedomineerd door een paar enorme luchtinlaten ondersteunt door LED-dagrijverlichting en dubbele mistpitten. In de motorkap, gemaakt van carbon, zijn koelsleuven aangebracht. De opzetstukken op de zijkant inclusief een paar aangezette zijskirts verstoren de cleane lijnen van de Cayenne en stralen meer agressie uit. Wie de achterkant in zich opneemt kan niet om de bijzondere uitlaatpijpen heen. Het zijn er drie, waarvan de middelste groter is dan de buitenste twee. Apart.

40 mm
Lumma verlaagde de Cayenne voor de gelegenheid met 40 mm en monteert bovendien 22 inch wielen. Het moet voor een extra sportieve wegligging zorgen, maar vooral ook de looks nog een extra boost geven. Aluminium pedalen, verlichte instaplijsten en speciale matten sieren het interieur. Nu nog hopen dat Lumma ook onderhuids voor spektakel zal zorgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model