Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Cayenne

Nieuws: Porsche Cayenne

Hamann Cayenne sluit zich aan

10.12.2010

Hamann Motorsport sluit zich aan bij de steeds langer wordende lijstje van getunede Porsche Cayenne’s. De optooiing richt zich voornamelijk op het exterieur. Voor de dieselmotor is er meer vermogen.

De versiersels aan de nieuwe Porsche Cayenne (fabriekscode 958) van Hamann hebben een hoge aantrekkingsfactor. Zeker het bodywork aan de voorzijde dat deels bestaat uit koolstofvezel schreeuwt om aandacht. Grote gapende gaten in het bumperwerk vermoeden heel wat vuurwerk onder de motorkap, maar eigenlijk valt dat nog wel mee. Tot op heden kan Hamann enkel een opvoerkit voor de 3.0 liter V6-diesel leveren. Het vermogen stijgt daarmee van 240 naar 275 pk. Het koppel ligt op 620 Nm, een toename van 70 Nm. Wat dit met de acceleratie doet vermeldt Hamann niet.

Overige accessiores
CayenneBehalve aggressief plaatwerk kan Hamann ook een arsenaal aan velgen leveren. De getoonde wielen op de foto's meten 23 inch en zijn van het type Design Edition Race. Het schoeisel dat daaromheen dient te liggen heeft een maatvoering van 315/25 Z23. Vervolgens is de tuner je graag van dienst met het uitzoeken van een ´eartly sounding´ uitlaatsysteem of het nog verder verbeteren van de rijkwaliteiten met een set dat de Cayenne 35 mm lager bij de grond brengt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model