Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Cayenne

Nieuws: Porsche Cayenne

Cayenne als ambulance

11.05.2007

Het interieur van de Cayenne werd geheel gemodificeerd. De achterbank en de passagiersstoel moesten daarbij plaats maken voor een aluminium frame waarin de brancard kan worden geschoven. Bovendien werd er een speciale stoel gemaakt voor de arts die bij de patiënt aan boord zit. Om direct hulp te kunnen bieden is de Cayenne uitgerust met moderne medische apparatuur. Daarbij valt te denken aan een defibrillator, beademingsapparaat en een tas met alle noodzakelijke spullen.

Luchtvering en vierwielaandrijving

Nieuws Porsche CayenneDe Cayenne is vooral gekozen vanwege zijn veelzijdige karakter. De auto is dankzij de luchtvering uitermate geschikt voor het vervoeren van patiënten. Bovendien beschikt de Cayenne over permanente vierwielaandrijving en de mogelijkheid om het centrale differentieel te blokkeren. Hierdoor kan de Ambulance Cayenne ook op moeilijk bereikbare plaatsen komen.

Inzet

Deze speciale ambulance zal voornamelijk worden ingezet op de fabrieksterreinen van Porsche. Daar maakt de Cayenne Ambulance onderdeel uit van een heel wagenpark aan hulpvoertuigen waaronder een brandweer-Cayenne.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model