Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Cayenne S Diesel

Nieuws: Porsche Cayenne S Diesel

Techart knalt met Cayenne S Diesel

19.03.2013

Als je een Cayenne S Diesel rijdt in plaats van een S-loze variant dan wil je dat laten zien. En dat kan dankzij TechArt veel meer dan bij Porsche zelf. Ze wisten de unieke kenmerken van de Cayenne S Diesel flink te accentueren.

TechArt nam de Porsche Cayenne S Diesel al eens eerder onder handen en ook nu blijft het bij uiterlijke opsmuk en lichte aanpassingen in het interieur. Maar de tuner geeft wel aan dat een 'performance-kit' in de nabije toekomst voor de snelste oliestoker onder de Cayennes gerealiseerd gaat worden.

Opgefrist
Van buiten is de Cayenne S Diesel behoorlijk verbouwd. Een 3-delige voorspoiler met geïntegreerde luchtinlaten, een dakspoiler, een enorme achterbumper met diffuser en grotere sideskirts zijn slechts enkele voorbeelden van de opties die te bestellen zijn. Tevens heeft TechArt de koplampen en achterlichten bijgewerkt en een nieuw sportuitlaatsysteem gemonteerd. Alle aanpassingen moeten eraan bijdragen dat de Cayenne S zich nog extremer uit dan de fabrieksversie.

Giftig
Om nog eens stapje verder te gaan geven felgroene details de Porsche een giftige look mee. De strepen op de velgen en gekleurde remschijven komen ook in het interieur weer terug. Groene stiksels over en weer en een dito instrumentarium herinneren je eraan dat je hier met een bijzondere uitvoering te maken hebt. Over het kostenplaatje van de gedetailleerde bodykit laat TechArt zich niet uit.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model