Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Cayenne Hybrid

Nieuws: Porsche Cayenne Hybrid

speedART Cayenne Hybrid: rehabilitatieproject

29.07.2010

Als sportwagenfabrikant heeft Porsche uiteraard niets op met milieukwesties, maar het zal wel moeten wil het lekkere scheurijzers kunnen blijven fabriceren. Om deze reden is de Cayenne Hybrid in het leven geroepen. Het is speedART die Porsche´s eer herstelt.

Optisch is speedART Automobildesign tevreden met het uiterlijk van de nieuwe Porsche Cayenne. Een set driedelige 22 inch matzwarte velgen en een hemelsblauw stickervelletje met daarop speedHYBRID is het enige dat de tuner nodig achtte om de Cayenne Hybrid naar eigen smaak aan te passen. De mogelijkheden voor het interieur bestaan onder andere uit speciaal samengestelde lederpakketten met opvallend stikselwerk, luxe vloermatten en/of diverse glimmende dan wel geborstelde accenten.

Oppeppers
De hybridemodule, of beter gezegd de V6-benzinemotor, kon wel wat meer pit gebruiken. Standaard levert de Hybrid een kloeke 380 pk waarbij de elektromotor 47 pk voor rekening neemt. SpeedART laat weten het gezamenlijke vermogen naar 450 pk te kunnen brengen. Hoe het dat precies doet maken ze niet bekend. Ook voor de Cayenne Diesel hebben ze een powerkit op de plank liggen. Deze brengt de 3.0 liter V6 TDI naar een maximale output van 290 pk (was 240 pk). Het koppel stijgt na installatie met 90 Nm naar 640 Nm.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model