Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche Boxster

Nieuws: Porsche Boxster

Porsche Boxster rolt uit VWp-fabriek

22.03.2012

Porsche lanceerde onlangs de nieuwe Boxster en verwacht zelf niet genoeg productiecapaciteit te hebben. Volkswagen springt in de bres en biedt haar fabriek in Osnabrück aan als overloop.

Onlangs trok Porsche het doek van de nieuwe Boxster en de reacties waren zeer positief te noemen. Porsche verwacht dan ook veel van de kleinste telg uit de familie en heeft nu Volkswagen bereid gevonden om de Boxster te produceren als de fabriek in Zuffenhausen de vraag niet meer aankan. Dit zal dan gebeuren in Osnabrück waar op dit moment de Golf Cabriolet van de band rolt.

Overname Porsche
Deze afspraak laat zien dat de samenwerking tussen de twee Duitse merken geïntensiveerd wordt in aanloop naar de overname van Porsche door Volkswagen. Deze overname zit er al langere tijd aan te komen maar werd door meerdere factoren vertraagd. Naar verwachting zal de inlijving van Porsche later dit jaar definitief worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model