Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche 918 Spyder

Nieuws: Porsche 918 Spyder

Nieuwe details Porsche 918 Spyder

16.01.2012

Langzaam maar zeker druppelt er meer informatie over de Porsche 918 Spyder binnen. Veel wisten we al, maar Porsche laat nu ook iets meer weten over de motor en de introductiedatum.

De officiële onthulling is voorzien op de IAA Frankfurt in 2013. Een strakke planning, want nog geen week later zal de productie op gang komen. De eerste 918´s zullen daarmee dan ook in 2013 bij klanten worden afgeleverd. Geduld is in dit geval een schone zaak want sinds juni 2011 konden de orders al getekend worden. Gelukkig had Porsche om de honger te stillen de exclusieve 911 Turbo S Edition 918 Spyder ontwikkeld. Ook geen straf!

Andere V8
Porsche 918 SpyderDe 3.4 liter V8 van de conceptcar haalt de serieproductie niet. In plaats daarvan wordt beroep gedaan op een 4.6 liter V8 met een hoge compressieratio, een oliepomp in composietmateriaal die variabele druk levert, een olielijn die recht naar de krukas leidt en variabele kleppentiming. De V8 alleen wordt door de aanpassingen en zonder drukvoeding zo maar eventjes 550 pk sterk. Tel daar de kracht van de drie elektromotoren op en je eindigt op 720 pk. Dat zal vuurwerk geven. <br />

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model