Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Porsche 911

Nieuws: Porsche 911

Gelimiteerd jubileummodel Porsche 911

19.03.2009

Pon viert zestig jaar importeurschap van Porsche met een gelimiteerde 911. De jubileumuitvoering – voorzien van een bijzondere uitrusting – is speciaal voor de Nederlandse importeur ontwikkeld. Het model komt in een gelimiteerde oplage van slechts vijftien exemplaren op de markt.

Uiteraard laat Pon Porsche Import zijn 60ste verjaardag niet zomaar ongemerkt voorbijgaan. Behalve de vele festiviteiten die dit jaar plaatsvinden, is de gelimiteerde uitvoering van de 911 een blijvende, exclusieve herinnering aan de ondertekening van het contract tussen Pon en Porsche in 1949. Destijds was Pon de allereerste Porsche-importeur ter wereld!

Specifieke kenmerken
Porsche 911De jubileumuitvoering is onder meer herkenbaar aan de combinatie van de exclusieve exterieurkleur Diamantzwart metallic, een zwart lederen interieur en een groot aantal afwerkingsdetails in meteoorgrijs. De gelimiteerde en genummerde modellen zijn voorzien van het 60 jaar Pon Porsche-logo in de portieren en op de deksel van het opbergvak. Daarnaast staat op de motorkap de naam Porsche vermeld, een verwijzing naar de eerste modellen waarop tot 1973 de merknaam ook op de motorkap stond. De merknaam komt straks ook terug op de achterklep van de Panamera.

Uitrusting en prijs
Porsche 911De 60 jaar Pon Porsche Import-uitvoering is standaard uitgerust met een groot aantal aantrekkelijke extra's. Dat varieert van meedraaiende Bi-xenon koplampen tot het Sportchrono Plus-pakket. Ook een sportuitlaat is - voor het eerst op de tweede generatie van de 997 - op de jubileumuitgave gemonteerd. De gelimiteerde 60 Jaar Pon Porsche-uitvoering op basis van de 911 Carrera 4S Coupé is leverbaar vanaf € 172.911,-. Op basis van de 911 Carrera 4S Cabriolet kost de 60 Jaar Pon Porsche-uitvoering € 188.261,-. De modellen zijn leverbaar met handbak of PDK-transmissie. Zoals vermeld worden er maar 15 exemplaren van geleverd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model